Celle i Tyskland

Tordenskiolds Soldater

28. mai 2020 planlegger «Tordenskiolds Soldater Stavern» en 5-dagers tur til Tyskland, og her følger programmet vi har kommet fram til.


Dag 1 Stavern – Sandefjord – Strømstad – Trelleborg – Travemünde

Avreise fra Stavern kl 08.00.
Vi kjører til Sandefjord hvor vi skal være med «Color Hybrid» til Strømstad. Deretter følger vi E-6 sørover forbi Gøteborg og Malmø til Trelleborg. Herfra skal vi være med TT-Lines «Peter Pan» til Travemünde. Om bord hygger vi oss med en flott kveldsbuffet med drikke før vi etter hvert finner veien til lugarene.


Dag 2 Travemünde – Hamburg - Celle

Frokost om bord før vi kjører til Hamburg. Her blir det først omvisning med en lokalguide før vi fra «Landungsbrücke» blir med på en båttur i det gedigne havneområdet. Vel tilbake på landjorda er det tid for en lunsj på egenhånd eller kanskje en vaffeltur til Sjømannskirken. På ettermiddagen setter vi kurs for Middelalderbyen Celle med sine mange, vakre bindingsverkshus og ikke minst Intercity Hotel Celle som venter på oss. På kvelden er det bestilt middag ute på en restaurant i byen.


Dag 3 Utflukt Gleidingen

Frokost på hotellet, og så er vi klare for utflukt til Gleidingen. Gleidingen er en del av byen Laatzen som igjen er en del av distriktet Hannover. Opplegget i Gleidingen har Foreningen selv ansvaret for, og det er bare å glede seg til det.
Etter hvert kjører vi tilbake til hotellet vårt i Celle, og vi gjentar et restaurantbesøk på kvelden for å spise middag.


Dag 4 Celle – Lübeck – Travemünde – Trelleborg

Sein frokost, og vi avslutter oppholdet i Celle. Kanskje dere vil besøke Gedenkstätte Bergen Belsen, den tidligere konsentrasjonsleiren hvor Per Sivles ord «Merket det stend, om Mannen han stupar» hedrer alle nordmenn som døde der under krigen.
Ferden går videre til Hansabyen Lübeck hvor vi skal spise lunsj på Restaurant Ratkäller. Det blir god tid til å gjøre seg kjent med byen før vi kjører til Travemünde og TT Lines ferge. Om bord blir det middag og overnatting.


Dag 5 Trelleborg – Strømstad – Sandefjord – Stavern

Frokost om bord, og så går turen til Strømstad hvor vi tar båt til Vestfoldsiden.
Vi takker for turen og roer ned på vei til Stavern


Reisefakta

Turkode:

2052

Avreisedato:

28.05.20

Hjemkomstdato:

01.06.20

Varighet:

5 dager

Reisemål:

Celle i Tyskland

Grunnpris:

Nok 5550.00

Tillegg:

Enkeltrom; Kr 990,-

Prisen inkluderer:

Rundreise med buss
Fergeturer som beskrevet
Utflukter som beskrevet
4 overnattinger
5 frokoster
4 middager
1 lunsj