Årets Påsketur til Svendborg i Danmark

Årets Påsketur

Årets påsketur går igjen til Danmark, et supert opphold fylt med gode opplevelser. Vi skal bo på Hotel Christiansminde i Svendborg på det smilende Fyn. Hotellet har fire stjerner og er kjent for sitt gode nordiske kjøkken. Beliggenheten er bare nydelig!

Vi har vært her før og kjenner stedet godt. Har noen av dere vært her før, garanterer vi nye og gode opplevelser.

I tillegg har vi med oss Euroreisers nåværende eget orkester til underholdning og muligheter for en svingom.


Dag 1 - Hjemsted - Oslo

Vi henter dere på avtalte steder og kjører til Oslo for å ta DFDS’ ettermiddagsferge til København. Ombord er det mange hyggelige tilbud og nok å ta seg til. Vi serveres en god middag og nyter aftenen ombord før vi finner oss til rette i lugarene våre.


Dag 2 - København - Svendborg

Etter en god frokost ombord møter vi København hvor en lokal guide tar oss med på en kort omvisning med bussen. Deretter fortsetter vi til Hotell Christiansminde hvor friskbrygget ettermiddagskaffe og gammeldags eplekake serveres før vi sjekker inn på rommene.
På kvelden serveres det en 2-retters meny etter kjøkkensjefens valg. Hovedretten serveres to ganger. Middagen avsluttes med kaffe. Etter middag underholder Bjørn og Boris, og for dem som ønsker det, blir det anledning til å danse.


Dag 3 - Svendborg med utflukt

Etter en stor morgenbuffet i Panorama restaurant starter vi en guidet tur til de små sydfynske øyene utenfor Faaborg. Turen omfatter blant annet en mini-kryssning mellom øyene Lyø og Avarnakkø, og lokale beboere tar oss med på en traktortur (!) til interessante steder på øya Lyrø Det serveres lunsjpakke. Kaffe og kake får vi på Akerø hos Gitte Ged. Hun har butikk og mange lekre produkter til salgs.
Vel tilbake på hotellet slapper vi av eller nyter det vakre nærområdet før middag. Etter middag er det på nytt god musikk ved Boris og Bjørn før sengene roper på oss.


Dag 4 - Svendborg på egenhånd og med guide

Morgenbuffet på hotellet. Deretter ”gjør” vi Svendborg på egenhånd før vi møter Joan Schøler fra hotellet og spiser en lett lunsj i byen. Før vi vender tilbake til hotellet, tar vi en tur ut på landet med diverse overraskelser, bl. a. besøk på en ”smakfull” vingård på Sydfyn.
På hotellet får vi på nytt kjøkkensjefens meny til middag, og før sengetid blir det på nytt musikalsk underholdning.


Dag 5 - Svendborg - København - Oslo

Etter enda en herlig morgenbuffet setter vi kurs for København hvor DFDS’ Oslo-båt venter. Før vi går ombord, slapper vi av i Nyhavn, som er en av Københavns absolutte turistmagneter.
Vel ombord i ferga installerer vi oss i lugarene og venter på nytt på god mat. Det er fortsatt deilig å være norsk i Danmark.


Dag 6 - Oslo - Hjemsted

Etter seiling inn Oslofjorden med god utsikt og en god frokost, møtes vi på land, og bussen bringer oss til avtalte avstigningssteder. Vi takker for turen og ønsker velkommen igjen.


Reisefakta

Turkode:

1904

Avreisedato:

17.04.19

Hjemkomstdato:

22.04.19

Varighet:

6 dager

Reisemål:

Årets Påsketur til Svendborg i Danmark

Grunnpris:

Nok 7800.00

Pris for turen inkluderer

Rundreise med buss
Ferge Oslo – København
Ferge København – Oslo
2 fergeovernattinger
2 fergefrokoster
2 fergemiddager
3 hotellovernattinger
3 hotellfrokoster
3 hotellmiddager
Utflukter som beskrevet i program
Musikalsk underholdning med dans på hotellet